NaslovnicaVijestiAnte Rebić junak Milana: Napokon sam dokazao šta mogu!

Ante Rebić junak Milana: Napokon sam dokazao šta mogu!

Ante Rebić je junak Milana! Hrvatski reprezentativac donio je preokret Rossonerima sa dva gola protiv Udinesea, uključujući pobjednički pogodak u sudačkoj nadoknadi! Klub sa San Sira slavio je nakon preokreta rezultatom 3:2, osvojivši tri vrijedna boda.

Rebić junak Milana

Nije dobro krenulo na San Siru jer već nakon prvih šest minuta su gosti poveli preko Strygera Larsena. Na poluvremenu trener Milana Stefano Pioli ubacuje Rebića umjesto Bonaventure.

Već nakon prve tri minute u drugom dijelu Rebić se upisuje u strijelce izjednačivši na 1:1. Rossonere u vodstvo dovodio Theo Hernandez sjajnim udarcem sa 20 metara. U samoj završnici Lasagna opet vraća stvari na početak i rezultat je 2:2.

I kad se već činilo da će podijeliti bodove, ukazao se Rebić koji je sjajno prošao Udineseovu obranu i nekako je ugurao u gol za veličanstvenu pobjedu.

“Zadovoljan sam, napokon sam dokazao što mogu i najvažnije je da smo upisali nova tri boda. Sada samo tako moramo nastaviti”, izjavio je Rebić za DAZN.

“Sada imamo trojicu važnih igrača, to su Zlatan Ibrahimović, Simon Kjaer i Asmir Begović. Oni nam mnogo pomažu i dajući nam savjete kako se postavljati na terenu. Mi njihove sugestije provodimo u igri, a rezultate možete vidjeti i sami. Ne želim sada pričati o našim ciljevima do kraja sezone. Moramo ići utakmicu po utakmicu, skupljati bodove i fokusirati se”, dodao je Rebić.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!