NaslovnicaVijestiAnte Rebić suspendiran zbog vrijeđanja suca. Evo koliko će biti van terena!

Ante Rebić suspendiran zbog vrijeđanja suca. Evo koliko će biti van terena!

Ante Rebić suspendiran zbog vrijeđanja suca. Napadač AC Milana je dobio crveni karton u prvoj minuti produžetka utakmice u koju je ušao sa klupe u 60 minuti nakon što je njegov klub već gubio od Napolija.

Ante Rebić suspendiran

Iznevjerio je svoje suigrače nakon što je teško uvrijedio suca Fabrizija Pasquaua, koji mu je zbog toga dao crveni karton.

Talijanski navijači koji su gledali diretkan prijenos ne mogu razumjeti što je točno Rebić rekao sucu, ali jedni tvrde da je rekao ‘kurvin sine’, dok drugi vjerujeu da je to bilo više kao: “Vidio sam ti mamu, prostitutka je u Napoliju.”

Kako god da je bilo, disciplinska komisija je Antea Rebića kaznila sa dvije utakmice neigranja.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!