NaslovnicaVijestiAntoine Griezmann će odbiti United bez oklijevanja zbog kluba koji će mu...

Antoine Griezmann će odbiti United bez oklijevanja zbog kluba koji će mu ponuditi 340.000 funti tjedno

Barcelona će u ljeto zaključiti dogovor za Antoine Griezmanna ako mu ponude isti ugovor kao i Luis Suarezu, pišu mediji u Španjolskoj.

Antoine Griezmann će odbiti

Antoine Griezmann je bio povezan sa odlaskom iz Atletico Madrida tijekom ljeta, a njegova nova knjiga, ‘Iza osmijeha’, ne pomaže u spriječavanju glasina.

Francuski internacionlac je u biografiji priznao da je preseljenje u Premier ligu, točnije Manchester United vrlo moguće.

Međutim, španjolski medij Don Balon tvrdi da Barcelona trenutačno ima prednost u pregovorima za 26-godišnjaka.

[su_bonus]

I on će, navodno, odbiti Manchester United u korist prelaska na Nou Camp, ako mu se ponude isti uvjeti kao kolegi napadaču Luis Suarezu.

Don Balon tvrdi da je Suarez pod ugovorom od 340.000 funti tjedno, a Griezmann želi da njegova plata bude ista kao i kod Urugvajca.

U izvješću se govori da ako Barca pristane na njegove uvjete, on će odbiti Manchester United bez oklijevanja – unatoč tome što mu United ponudi bolje uvjete.

Očekuje se da će Barcelonina ponuda biti u iznosu od 250.000 funti tjedno.

Međutim, navodno se još uvijek nisu formalno sastali sa Griezmannovim predstavnicima, nego su u razgovorima putem posrednika.

[su_watch_live_football]

Raspravljajući o svojim budućim planovima u svojoj novoj knjizi, ‘Iza osmijeha’, Griezmann je napisao: “Nisam donio tu odluku. Sve ovisi o različitim činjenicama.”

“Nemam ništa protiv Engleske osim vremena. Manchester United je mogućnost.”

“Ne isključujem ništa.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!