NaslovnicaVijestiAntoine Griezmann objasnio kako je rekao NE Barceloni!

Antoine Griezmann objasnio kako je rekao NE Barceloni!

Zvijezda madridskog Atletica i reprezentacije Francuske Antoine Griezmann objasnio je kako je odbio ponudu Barce, iako je već bio praktički viđen kao najveće pojačanje katalonskog kluba.

Dok je Griezmann na SP u Rusiji bio jedan od ključnih igrača prvaka Francuske, rukovodstvo Barcelone bilo je voljno da za usluge napadača plati oko 100 milijuna eura i priključi ga zvjezdanom napadu koji su već činili Lionel Messi, Luis Suarez i Ousmane Dembele.

“To je kao ljubav u svom domu. To nećete dobiti ni na jednom drugom mjestu. U Atleticu se svi trude da se osećam kao kod svoje kuće, trude se da dovedu i druge dobre igrače kako bismo bili konkurentni. Osjećam se kao da sam osnova tima, jedan od najbitnijih dijelova slagalice“, rekao je zadovoljni Griezmann za francuski L‘Equipe.

[su_us_open]

“Teško je reći “ne” Barseloni, ali meni je ovdje lijepo. To je moj dom i želim da napravim nešto veliko“, rekao je ofanzivac Atletica.

Griezmanna će rukovodstvo FIFA uzeti u razmatranje za nagradu Zlatna lopta, a Francuz je priznao koga smatra za najveće konkurente u toj trci:

“Znamo da će Lionel Messi i Cristano Ronaldo biti tu. Međutim, mislim da sam i ja igrao veliku ulogu ove sezone – igrao sam dobro u Ligi Europe i na Svjetskom prvenstvu“, rekao je 27-godišnji Griezmann.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!