NaslovnicaVijestiAntoine Griezmann odlučio otići u Barcelonu: Mourinho pronašao alternativu koja će ga...

Antoine Griezmann odlučio otići u Barcelonu: Mourinho pronašao alternativu koja će ga koštati 80 milijuna funti

Manchester United je propustio dugoročnu metu Antoine Griezmanna, koji je umjesto toga spreman da se preseli u Barcelonu. Jose Mourinho je želio talentiranog Francuza da predvodi njegovu obnovu na Old Traffordu.

Antoine Griezmann odlučio

I mislio je da će možda uspjeti dovesti 27-godišnjeg strijelca, koji je dobar prijatelj sa Paul Pogbom.

No, Griezmann je svoje srce opredijelio za prelazak u Barcelonu, tvrdi izvješće The Suna i tamo će krenuti iz Atletico Madrida na ljetnom prijelaznom roku.

Mourinho će sada morati da traži napadača negdje drugo – premda je rekao da ne želi zamijeniti Zlatana Ibrahimovića.

[su_bet365_100_bonus]

Pogba je tijekom međunarodne pauze govorio o tome kako želi igrati sa Griezmannom na klupskoj razini, kao i u Francuskoj.

No, čak i tako će Francuz odbiti Old Trafford i otiću u Barcelonu na Nou Camp za 88 milijuna funti.

Manchester unitedova odluka o prodaji Anthony Martiala pomoći će njihovom budžetu predviđenom za ljetni prijelazni rok i dugogodišnji cilj Gareth Balea, piše John Richardson iz Mirrora.

Menadžer Jose Mourinho je izgubio strpljenje sa 22-godišnjim Francuzom, koji nije dosljedno pokazivao svoje vještine za koje su divovi sa Old Trafforda platili 36 milijuna funti, s mogućnošću da se podigne na 58 milijuna funti – na posljednji dan prijelaznog roka u rujnu 2015. godine.

[su_live_koeficijenti]

Mourinho je često kritizirao bivšeg igrača Monaca zbog njegovog jezivog stila – onoga čime nije obradovao navijače Uniteda.

Sada, Mourinho želi zaraditi neke novce na kraju sezone, uz Juventus koji je jako zainteresiran za Martiala.

Manchester United će se nadati da će nadoknaditi veći dio investicije – gotovine koja će se upotrijebiti za pokušaj konačnog dovođenja Garetha Balea iz Real Madrida.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!