NaslovnicaVijestiAntoine Griezmann otkrio zašto se nikada neće pridružiti Arsenalu

Antoine Griezmann otkrio zašto se nikada neće pridružiti Arsenalu

Antoine Griezmanna možda cijelo ljeto povezuju sa prelaskom u Manchester United, ali Francuz je imao priliku da se preseli u Arsenal prije četiri godine.

Antoine Griezmann otkrio

Taj propali dogovor u 2013. godini je izazvao da napadač Atletico Madrida u budućnosti u potpunosti isključi prelazak u Topnike.

Griezmann je igrao u Real Sociedadu u 2013. godini kada se pojavio na Arsenalovom radaru, pri čemu je bivši agent Francuza Eric Olhats raspravljao o potencijalnom transferu.

[su_bonus]

Kada je saznao interes Arsenala, Griezmann je odbacio sve ostale ponude dok je čekao ponudu kluba iz Sjevernog Londona.

Ponuda nikada nije došla.

Pišući u svojoj novoj autobiografiji, Griezmann kaže: “Čekao sam, čekao sam i čekao…kada nije bilo vijesti, Eric je nazvao Grimandija (skaut Arsenala), koji je rekao da je menadžer još uvijek zainteresiran za mene i da sačekam.”

“Konačno, nekoliko sati prije zatvaranja tržišta, obavijestio nas je da Arsenal neće napraviti nikakve ponude. Ne volim kada mi se nešto kaže i to se ne ispuni.”

[su_watch_live_football]

“Dakle, kada mi je Eric kasnije rekao da se Londonski klub ponovo zainteresirao za mene, rekao sam mu da zaboravi, nakon što su nam dali takav udarac.”

Istog ljeta, Topnici su također pokušali i nisu uspjeli potpisati Gonzala Higuaina i Luis Suareza, ali uspjeli su dovesti Yaya Sangua, koji je uspio postići jedan gol u 20 utakmica za klub, gdje je zatim išao na posudbe u Crystal Palace, Ajax i Charlton prije odlaska u Toulouse ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!