NaslovnicaVijestiANTOINE GRIEZMANN SE NUDI VELIKIM EUROPSKIM KLUBOVIMA: Ovog ljeta odlazi iz Atletica,...

ANTOINE GRIEZMANN SE NUDI VELIKIM EUROPSKIM KLUBOVIMA: Ovog ljeta odlazi iz Atletica, ali ne u Barcelonu!

Antoine Griezmann se nudi velikim europskim klubovima! Ovog ljeta odlazi iz Atletica, ali ne u Barcelonu! Antoine Griezmann se, kako izvještaji navode, ponudio u nekoliko vrhunskih europskih klubova dok izgleda da će ovog ljeta napustiti Atletico Madrid.

ANTOINE GRIEZMANN SE NUDI

Međutim, Francuski internacionalac najvjerojatnije neće biti na putu za Barcelonu, jer katalonski divovi kažu kako ne razmišljaju o transferu za njega, jer imaju druge ciljeve u napadu, navodi ESPN.

Griezmann bi bez sumnje mogao biti odličan potpis za većinu najboljih momčadi tamo, a ima smisla da bude željan novog izazova nakon dugogo vremena u Madridu bez ogromnog uspjeha.

Kao pobjednik Svjetskog prvenstva sa francuskom reprezentacijom, Griezmann ima samo Europsku ligu koja se može pohvaliti kao velika čast u njegovoj klupskoj karijeri i nedvojbeno je dovoljno dobar da igra za izazov za naslove ili Ligu prvaka.

Ostaje da se vidi gdje će 27-godišnjak završiti ako ga Barcelona ne bude progonila kao što tvrdi ESPN, ali bez sumnje bi bilo sjajno vidjeti ga u Premier ligi.

Možda i više nego itko, Chelsea bi mogao uraditi mnogo toga sa Griezmannom ovog ljeta, ali stim da su Plavci vjerojatno propustili kvalifikacije za Ligu prvaka, što je vjerojatno nerealno, međutim, tu je još uvijek Europska liga preko koje mogu doć do Lige prvaka!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!