NaslovnicaVijestiAntonio Cassano: Navijači Juventusa nisu glupi, zgrožen sam Allegrijevim lažima

Antonio Cassano: Navijači Juventusa nisu glupi, zgrožen sam Allegrijevim lažima

Nizom od osam uzastopnih ligaških pobjeda Juventus se popeo na drugo mjesto ljestvice Serie A. Momčad Massimiliana Allegrija u tih osam utakmica nije primila niti jedan gol, a posljednja 24 boda osvojila je uz gol-razliku 14:0. Međutim, Antonio Cassano nije impresioniran.

Nekadašnji napadač talijanske reprezentacije, Rome, Real Madrida, Intera i Milana nikada nije krio da mu se ne sviđa Allegrijev stil igre, a to je ponovno potvrdio u novom verbalnom napadu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Allegri kaže da idu korak po korak i da je minimalni cilj osvojiti četvrto mjesto. To je laž i ja to mrzim. On dobro zna da Juventus i Inter imaju najjače momčadi u ligi i da se moraju boriti za titulu. Nemam ništa protiv različitih mišljenja, ali ako mi se laže, onda ću ja reći da mi se to gadi”, rekao je Cassano i dodao:

“Navijači Juventusa nisu glupi. Možete pričati o gladi i agresiji, ali to su priče za male klubove. Novinari, bivši igrači i prijatelji kažu da se Juve vratio. Čemu se vratio? Tome da je smeće? Sve mogu osvojiti, ali u utakmici s Lazijem oni su bili očajni. Čak su i protiv Cremonesea zaslužili poraz.”

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!