NaslovnicaVijestiAntonio Conte: Eden Hazard je odigrao impresivno

Antonio Conte: Eden Hazard je odigrao impresivno

Chelsea je ‘razbio’ Everton na svom stadionu sa 5-0 i tako nastavio svoj pobjednički niz. Ovo je bila peta pobjeda u nizu londonskog tima, a u tom periodu su postigli čak 16 pogodaka! Tim koji predvodi Antonio Conte ove sezone je pobijedio u pet od šest domaćih utakmica, a toliko su pobjeda imali u čitavoj protekloj sezoni. Ovo je također njihova prva pobjeda sa razlikom od pet golova još od 2014. godine kada su Arsenalu ‘utrpali’ šest pogodaka.

antoniocontechelseavevertonpremierleaguets80h3t9e27x

Dva je pogotka postigao Eden Hazard. Veznjak je postizao golove u posljednje četiri Chelseajeve utakmice, a takav niz je ostvario po prvi puta u karijeri.

“Nevjerojatna pobjeda, postigli smo pet prekrasnih golova , a mogli smo im dati i još koji. Uživam u svojoj igri, igramo jako dobro, kreirao prilike i postižemo golove. Želimo do kraja ostati na vrhu,” rekao je nakon utakmice strijelac Eden Hazard.

Italijanski stručnjak, Antonio Conte također je imao razloga za zadovoljstvo, a nakon utakmice rekao je da mu se igra Edena Hazarda najviše svidjela.

“Bila je to dobar nastup. Igrači su bili fantastični . Eden Hazard je odigrao impresivnu utakmicu. Svi znamo koliko je talentiran, vidim koliko puno radi za momčad i suigrači su sretni zbog toga. Mora nastaviti ovako, pokazuje koliko je talentiran iz utakmice u utakmicu,” rekao je Antonio Conte.

Najnovije vijesti

Kapetan Real Madrida definitivno napušta klub. Nastavlja karijeru u MLS-u!

0
Nacho Fernandez, kapetan madridskog Reala, definitivno će napustiti klub na ljeto kada mu istekne ugovor sa španjolskim divom. No, što je iznenađujuće jest njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!