NaslovnicaVijestiAntonio Conte ima dva ključna uslova prije nego što preuzme Manchester United!

Antonio Conte ima dva ključna uslova prije nego što preuzme Manchester United!

S obzirom da je Ole Gunnar Solskjaer već bio pod ogromnim pritiskom ove sezone, veliki broj engleskih medija povezao je Antonija Contea sa klupom Manchester uniteda, ako Norvežanin dobije otkaz.

Antonio Conte ima

Prema jednom izvoru, bivši menadžer Chelsea imao je dva ključna uslova prije nego što preuzme klub sa Old Trafforda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako stvari stoje, Solskjaer i dalje ostaje menadžer Manchester Uniteda, nakon što je ostvario pobjedu protiv Atalante u Ligi prvaka.

Međutim, nakon lošeg početka sezone u Premier ligi i dalje ostaju znaci pitanja oko njegovog ostanka u Crvenim đavolima.

Ova sumnja je dovela do toga da se brojni menadžeri posljednjih tjedana povezuju sa poslom u Unitedu, ali nitko više nego Conte.

Iako se čini da je Italijan vrlo pogodan za taj zadatak, budući da je prethodno vodio Chelseaja do titule Premier lige, mediji tvrde da će Conteu biti potrebna neka uvjerenja prije nego što pristane na posao.

Engleski mediji navode: “Postoje dva očigledna kandidata za preuzimanje Manchester Uniteda, a koji su postigli najviši nivo, koji su danas bez posla i bili bi dostupni besplatno.”

“Jedan je Zinedine Zidane, a jedan Antonio Conte. Stav Conte je da je zainteresiran za posao u Manchester Unitedu, ali ima neke zahtjeve.”

“Antonio Conte, kada bude birao svoj sljedeći klub, želi da to bude jedan u kojem će moći osvojiti Ligu prvaka.”

Conte je napustio svoju prethodnu ulogu u Interu, uglavnom zbog nedostatka finansijske podrške od strane vlasnika. Nakon što je prošle sezone osvojio titulu u Seriji A, 52-godišnjaku je praktično rečeno da će se najbolji igrači kluba rasprodati.

Finansijsko jamstvo i sloboda u dovođenju novih pojačanja se stoga smatra vitalno važnim za menadžera, čiji je glavni cilj da sada osvoji Ligu prvaka.

“Želi da pokaže, već dugo je to želio da uradi, da je jedan od najboljih trenera u svjetskom nogometu”, potvrdili su mediji.

“Da bi to učinio, on zna da mora osvojiti Ligu prvaka, tako da je Manchester United zanimljiv zbog ekipe koju imaju, zbog svog statusa i zbog resursa koji stoje iza njih.”

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!