NaslovnicaVijestiANTONIO CONTE KONAČNO OTKRIO: Evo zašto nije preuzeo klupu Real Madrida prošlog...

ANTONIO CONTE KONAČNO OTKRIO: Evo zašto nije preuzeo klupu Real Madrida prošlog mjeseca!

Bivši trener Chelseaja Antonio Conte konačno se danas oglasio povodom špekulacija u posljednje vrijeme kako će zamijeniti Juliena Lopteguija na klupi Real Madrida. Nakon što je dobio otkaz na Stamford Bridgeu proteklog ljeta, 49-godišnjak je navodno bio vodeći kandidat za dolazak na Santiago Bernabeu, gdje je trebao zamijeniti Lopeteguija, koji je također prije dva tjedna dobio otkaz u ‘kraljevskom’ klubu nakon niza loših rezultata.

Conte otkrio zašto nije preuzeo Real Madrid

Međutim, čelnici Los Blancosa su ipak odustali od te opcije, te na klupu prvog tima promovirali bivšeg trenera Real Madrid Castille Santiaga Solarija, koji će po svemu sudeći ostati na toj funkciji do kraja trenutne sezone. Conte je u intervjuu za talijanski Sky Sport na pitanje novinara zašto nije stigao u Real Madrid odgovorio: “Miran sam, uvijek pokušavam napredovati i razgovarati sa ostalim trenerima. Sačekat ću sljedeću godinu a onda vidjeti šta i kako. S obzirom na to kakav sam trener, preferiram čekati do sljedećeg ljeta na novi posao.”

Talijanski stručnjak je osvojio Premier ligu u svojoj prvoj sezoni u Chelseaju, a, unatoč tome što je u drugoj sezoni osvojio FA Kup, to nije bilo dovoljno, te ga je vlasnik kluba Roman Abramovič odlučio zamijeniti njegovim sunarodnjakom Maurizijom Sarrijem, pod čijim vodstvom ‘Plavci’ briljiraju ove sezone. Nakon 12 odigranih utakmica u Premier ligi, i dalje su neporaženi, te se nalaze na trećem mjestu sa 28 osvojenih bodova, četiri manje od vodećeg Manchester Cityja, te dva manje od drugoplasiranog Liverpoola.

S druge strane, Real Madrid se nakon 12 odigranih kola u La Ligi nalazi na razočaravajućem šestom mjestu sa 20 osvojenih bodova, četiri manje od vodeće Barcelone. Otkako je Solari preuzeo vodstvo tima, slavili su u sve četiri utakmice, odnosno protiv niželigaša Melille u Kupu Kralja, zatim protiv Valladolida u La Ligi, Viktorije Plzen u Ligi prvaka, te protiv Celte sinoć također u La Ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!