NaslovnicaVijestiAntonio Conte kupuje pojačanje od 70 milijuna funti samo da ga Manchester...

Antonio Conte kupuje pojačanje od 70 milijuna funti samo da ga Manchester City ne bi kupio

Menadžer Chelseaja Antonio Conte je poslao jasnu poruku svom odboru zbog Manchester Cityjevog potencijalnog transfera za Southamptonovog braniča Virgil van Dijka.

Antonio Conte kupuje pojačanje

Nizozemski internacionalac je odlično igrao za Saintse, što je dovelo do mnogih špekulacija povezujući ga sa prelaskom u veći klub tijekom ljeta.

Među tim većim klubovima je i Chelsea, za kojeg Daily Mirror kaže da su spremni ponuditi oko 50 milijuna funti za Van Dijka, koji je izgleda ponovo privukao pažnju nakon što mu transfer u Liverpool nije uspio.

[su_premierleague]

Times je nedavno povezao Manchester Cityja, Liverpoola i Arsenala kao moguće destinacije za Van Dijka ove zime, sa 26-godišnjakom koji će sada sigurno koštati oko 70 milijuna funti.

Conte je priznao da je zabrinut zbog toga što se City pojačava, a da Van Dijk nipošto ne smije otići tamo. Izgleda da će se Conte boriti za njega kako ga Guardiola ne bi potpisao, rekavši kako timovi moraju iskoristiti priliku da potroše značajan novac na transfere.

Na pitanje o Van Dijku, Talijan je rekao: “Svaka momčad, svaki klub mora obratiti veliku pažnju, jer ako klub poput Manchester Cityja kupi sve najbolje igrače, bit će nam teško boriti se. Ne samo u Engleskoj nego i u Europi.”

“Ako to mogu uraditi, to je prava stvar za njih. Moramo im pokazati poštovanje.”

[su_no1forfootball]

“Kada imate priliku da idete na tržište da potrošite mnogo novca. mislim da je to uredu.”

“Očito morate biti jako dobri kako bi potrošili novac na taj način – ponekad možete potrošiti mnogo novca na loš način.”

“Morate biti pametni da biste shvatili pozicije, uloge koje morate poboljšati. U ovom slučaju moraš biti jako dobar.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!