NaslovnicaVijestiANTONIO CONTE KUPUJE U REAL MADRIDU: Inter spreman platiti 110 milijuna eura...

ANTONIO CONTE KUPUJE U REAL MADRIDU: Inter spreman platiti 110 milijuna eura za dva veznjaka!

Inter priprema ponudu za transfer od 110 milijuna eura za dvojca Isca i Dani Ceballosa, sa menadžerom Antonio Conteom koji želi poboljšati svoje opcije na sredini terena.

ANTONIO CONTE KUPUJE

Conte je nedavno imenovan za menadžera Intera, a čini se da je Talijan već pogledao nekoliko igrača koji bi poboljšali njegovu momčad uoči sljedeće sezone u Seriji A.

Prema Don Balonu, Conte je zatražio od Intera da dovede više veznjaka ovog ljeta, a talijanski giganti kažu da pripremaju ponudu od 110 milijuna eura za Los Blancosov duo Isca i Ceballosa.

Ako bi se Inter dogovorio da dovede Isca i Ceballosa, svakako bi Conteove opcije na sredini terena dobile veliki poticaj.

Isco i Ceballos nisu imali najbolje sezone za Real prošle godine, tako da ne bi bilo previše iznenađujuće vidjeti kako ovaj duo napušta Santiago Bernabeu narednih mjeseci.

Real trenutno prolazi kroz veliki remont ove momčadi, a klub je do sada doveo Menyja, Eden Hazarda i Luku Jovića.

A kako bi nastavili sa remontom, Real će morati prodati neke igrače kako bi prikupio sredstva.

Čini se da bi se njihove molitve mogle odazvati u formi Interovog Antonio Contea.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!