NaslovnicaVijestiAntonio Conte nije krio nezadovoljstvo: "Skomina nije trebao pasti pod uticaj Katalonaca"

Antonio Conte nije krio nezadovoljstvo: “Skomina nije trebao pasti pod uticaj Katalonaca”

Slovenac Damir Skomina dijelio je pravdu u super važnoj utakmici Lige prvaka, ali u taboru Intera nisu bili zadovoljni njegovim suđenjem. Posebno se isticao trener Intera, Antonio Conte koji je otvoreno napao slovenskog aribtra.

Conte nakon poraza

Meč Lige prvaka između Barcelone i Intera imao je značajan slovenski utjecaj. Ne samo zbog vratara Samira Handanovića, već i zbog sudačke ekipe koja je u potpunosti bila obojena slovenskim bojama. Glavni sudac bio je Damir Skomina, koji se nije proslavio, sudeći po komentarima Contea.

Visoki poraz od Bayerna je sada jasniji: Veliki problemi unutar svlačionice Tottenhama, tuča i masnica na oku

“Muče me neke odluke i potezi sudaca, jer mislim da su bili u krivu. Ipak, ne želim razgovarati o suđenju. Na dresu od sudija piše “poštovanje”, što bi trebalo biti uzajamno, ali ovaj put nisu bili fer prema momcima koji su došli igrati nogomet. On je iskusan sudac koji je sudio finale Lige prvaka, tako da ne smije pasti pod utjecaj Camp Noua “, rekao je Antonio Conte o suđenju Damira Skomine.

Talijani su bolje otvorili meč ​​i poveli nakon pogotka Lautara Martineza u trećoj minuti, a na kraju, nakon golova Luis Suareza, katalonska momčad se veselila pobjedi od 2-1.

Barcelona je nakon dvije utakmice osvojila četiri boda, a Inter ima samo jedan.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!