NaslovnicaVijestiVisoki poraz od Bayerna je sada jasniji: Veliki problemi unutar svlačionice Tottenhama,...

Visoki poraz od Bayerna je sada jasniji: Veliki problemi unutar svlačionice Tottenhama, tuča i masnica na oku

Sedam golova koje su igrači Tottenhama u utorak dobili od Bayerna sada su poprimili novu dimenziju. Čini se da igrači Tottenhama imaju mnogo problema unutar ekipe što ovaj poraz donekle opravdava.

ERIKSEN IPAK ODLAZI

Tottenham, nakon prošle sezone iz snova u kojoj se probio do finala Lige prvaka, na početku je nove krize. Sramotan poraz protiv Bayerna pred domaćom publikom je kap koja je prelila čašu i jasno je da se nešto pod hitno mora mjenjati. Ipak, engleski mediji su sada otkrili potencijalno podrijetlo krize. Navodno je “puklo” u svlačionici, gdje je situacija alarmantna.

Transfer glasine: Pochettino želi napustiti Tottenham, United u borbi za igrača Reala, Bayern dovodi englesku senzaciju

Defanzivac Tottenhama Jan Vertonghen navodno se susretao sa suprugom Christiana Eriksena, a nakon što je to Danac sasznao uslijedio je pravi skandal. Kapetan Harry Kane također se za vrijeme spora zatekao u svlačionici te je udario Vertonghena.

Posljedice svađe mogle bi biti drastične. Neki igrači mogu biti izbačeni iz kluba – Vertonghenu i Eriksenu istječu ugovori nakon ove sezone – priča se o Mauriciu Pochettinu kao prvom favoritu koji bi naslijedio Zinedinea Zidana na klupi Real Madrida…  U svakom slučaju, pred Tottenhamom su napeti dani.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!