NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Pochettino želi napustiti Tottenham, United u borbi za igrača Reala,...

Transfer glasine: Pochettino želi napustiti Tottenham, United u borbi za igrača Reala, Bayern dovodi englesku senzaciju

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

POCHETTINO DOVEO POJAČANJE

Mauricio Pochettino želi da ode iz Tottenhama, ali klub ne planira da ga otpusti, prenosi Daily Mail. Sve je veće nezadovoljstvo u sjevernom Londonu, a klub je u utorak strašno pogodio šokantni poraz od Bayerna iz Münchena od 7:2. Igrači Spursa vjeruju da je Argentinac ove sezone postao uobraženiji, jer je u nekim važnim utakmicama “klupirao” igrače kao što su Jan Vertonghen, Christian Eriksen i Dele Alli.

ZIDANE POSTAVIO ULTIMATUM HAZARDU: Ili će ‘početi igrati’, ili će se ovo dogoditi!

Manchester United pridružio se utrci za veznjaka Real Madrida Martina Odegaarda, javlja The Sun. Arsenal i Liverpool također razmatraju transfer za 20-godišnjaka, koji trenutačno igra na posudbi u Real Sociedadu. Ekipe iz Premier lige vjeruju da će Odegaard biti dostupan za 25 milijuna funti ovog ljeta ukoliko Real Madrid odluči ga prodati.

Bayern iz Münchena želi u svoje redove dovesti veznjaka Birminghama Jude Bellinghama, prenosi The Sun. Šesnaestogodišnjak je ove sezone privukao pažnju mnogih klubova, postigavši ​​dva gola u šest nastupa u Chmapionshipu. Nakon neuspješne potrage za Callum Hudson-Odoiem prošle sezone, Bayern se sada nada da će uspjeti doveti mladog engleskog talenta.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!