NaslovnicaVijestiZIDANE POSTAVIO ULTIMATUM HAZARDU: Ili će 'početi igrati', ili će se ovo...

ZIDANE POSTAVIO ULTIMATUM HAZARDU: Ili će ‘početi igrati’, ili će se ovo dogoditi!

Kako izvještavaju engleski i španjolski mediji, trener Real Madrida Zinedine Zidane jednako je frustriran kao i navijači zbog loše forme Edena Hazarda, te mu je navodno postavio ultimatum.

Zidane postavio ultimatum Hazardu

Real Madrid je trenutno vodeći u La Ligi sa 15 osvojenih bodova nakon što su slavili protiv Celte Vigo, Levantea, Seville i Osasune, te odigrali neriješeno protiv Real Valladolida, Villarreala i Atletico Madrida. Međutim, ni navijači, ni Zidane nisu zadovoljni neuvjerljivim nastupima svojih igrača.

Mnoge zvijezde tima još uvijek nisu uspjele pronaći svoju prepoznatljivu formu, a iako ‘kraljevski’ klub djeluje bolje nego prošle sezone, i dalje to nije to. Jedna od zvijezda koja je od početka sezone dobila najviše kritika je svakako Eden Hazard, koji se po svemu sudeći još uvijek nije navikao na novo okruženje.

On je u Real Madrid stigao iz Chelseaja proteklog ljeta za čak 100 miliona eura, i to kao kasna zamjena za Cristiana Ronalda, ali je već privukao gnjev navijača na sebe, prije svega jer se na predsezonskim pripremama pojavio sa dosta kilograma viška, a i zbog toga što još uvijek nema niti jedan gol ili asistenciju.

Kako izvještava Fox Sports, Zinedine Zidane je u potpunosti ostao razočaran njegovim nastupom protiv Atletico Madrida prošlog vikenda, te smatra kako je Belgijanac trebao ponuditi mnogo više u tom susretu. Francuski stručnjak je navodno od Hazarda zatražio da popravi svoje fizičko stanje i kondiciju, te da proigra što prije, inače riskira mogući odlazak sa Santiago Bernabeua na kraju sezone.

Iako je Eden igrao mnogo bolje jučer protiv Club Bruggea u Ligi prvaka, i dalje nije na svom nivou. Priliku da zadobije povjerenje navijača i Zidanea imat će sljedećeg vikenda, na utakmici protiv Granade, nakon koje slijedi reprezentativna pauza.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!