NaslovnicaVijestiAntonio Conte odbio ponudu Newcastlea, jer preuzima drugi klub u Premier ligi!

Antonio Conte odbio ponudu Newcastlea, jer preuzima drugi klub u Premier ligi!

Newcastle Unitedu je već nanijet udarac u nadi da će dovesti jednog od najboljih trenera na svijetu, tako što ih je Antonio Conte već odbio.

Antonio Conte odbio

Promjena vlasnika Newcastlea je učinila najbogatijim klubom u Premier ligi, a navijačima vratila nadu, što pokazuje i atmosfera koju su stvorili uoči utakmice protiv Tottenhama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ta nada se ubrzo malo umanjila učinkom ekipe, a na St. James’s Parku odjeknuli su i navijači koji su pokazali svoje nezadovoljstvo sa menadžrom Steveom Bruceom.

Bruce je na neki način imao sreću što je i dalje ostao menadžer nakon poraza od Tottenhama, što je bila njegova 1000 utakmica u karijeri, a vrijeme mu ističe, jer se nastavljaju glasine tko bi ga mogao zamijeniti.

Bivši menadžer Chelseaja Conte jedno je ime koje je bilo povezano sa klupom Newcastlea, jer je trenutno bez posla, ali očito je odbio ponudu engleskog kluba.

“Antonio Conte odbio je faraonsku ponudu iz Newcastlea”, rekao je talijanski novinar Fabio Santini.

“Razlog? Čeka poziv iz Manchester Uniteda.”

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!