NaslovnicaVijestiAntonio Conte odgovorio na Mourinhovu provokaciju

Antonio Conte odgovorio na Mourinhovu provokaciju

Trener Chelseaja Antonio Conte danas je na press konferenciji odgovorio na provokacije Josea Mourinha, koji je nedavno izjavio kako se neki treneri ponašaju kao klaunovi na utakmicama.

Conte odgovorio na Mourinhovu provokaciju

Portugalac je ranije ovog tjedna izjavio: “Zato što se ne ponašam kao klaun pored aut linije, to znači da sam izgubio strast? Preferiram moj način na koji to radim. Mnogo zrelije, bolje za tim, bolje za mene. Mislim da se ne moram ponašati poput luđaka da bih imao strast za nogometom.Tu strast svakodnevno vidite, to je način na koji je osoba posvećena svom poslu, a ne ono što radi ispred kamere.”

Jose nije imenovao kome su upućene ove riječi, ali novinari smatraju kako su u pitanju Antonio Conte, te trener Liverpoola Jurgen Klopp.

Conte je na zanimljiv način odgovorio na te tvrdnje: “Mislim da je možda govorio o sebi iz prošlosti”, rekao je talijanski stručnjak na press konferenciji pred sutrašnju utakmicu trećeg kola FA Kupa protiv Norwicha, te dodao “ponekad ljudi mogu zaboraviti što su radili u prošlosti.”

Conte je također odgovorio i na tvrdnje Arsenea Wengera, koji je rekao kako je Eden Hazard simulirao kod penala na utakmici u srijedu navečer koja je završila rezultatom 2-2.

“Ukoliko Wenger ponovo odgleda utakmicu, shvatit će da je imao sreće upravo zbog odluka sudaca”, rekao je Conte, te nastavio: “ako hoću, mogao bih govoriti o odlukama sudaca cijelih mjesec dana, ali ne želim raditi to jer moramo poštovati njihove odluke. Wenger mora prihvatiti te odluke.”

[su_premierleague]

Chelsea je trenutno na trećem mjestu u Premier ligi nakon 22 odigrana kola, te ima 46 osvojenih bodova. Ispred njih se nalazi Manchester United sa jednim bodom više, dok je Liverpool četvrti sa 44 osvojena boda.

Vodeći na tabeli je Guardiolin Manchester City, koji ni nakon 22 odigrane utakmice nema još niti jedan poraz, te je osvojio 62 boda uz samo 13 primljenih golova u dosadašnjem dijelu sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!