NaslovnicaVijestiAntonio Conte otkrio koja tri igrača Rome bi volio dovesti u Chelsea

Antonio Conte otkrio koja tri igrača Rome bi volio dovesti u Chelsea

Trener Chelseaja Antonio Conte pohvalio je trojicu igrača Rome, protiv koje će njegov tim igrati u Ligi prvaka u srijedu navečer, izjavivši da bi ih volio vidjeti u svom timu.

Conte otkrio koja tri igrača Rome bi doveo u Chelsea

On je priznao da njegovom timu nedostaje širine, te da bi volio to popuniti nekim igračima Rome koje poznaje još iz vremena dok je trenirao Juventus, kao i talijansku nogometnu reprezentaciju.

On je u na pitanje novinara koga iz Rome bi volio vidjeti u svom timu odgovorio: “Teško je odgovoriti na takva pitanja, Roma ima tim sa vrlo dobrim pojedincima. Poznajem srca trojice njihovih igrača, Daniela De Rossija, Stephana El Shaarawyja i Alessandra Florenzija i volio bih imati igrače poput njih.”

[su_no1forfootball]

Talijanski stručnjak je dodao da bi sutra mogao zaigrati Alvaro Morata, po prvi put otkako se povrijedio protiv Manchester Cityja.

“Alvaro Morata je u izboru za sutrašnju utakmicu. Trenirao je dobro i mogao bi zaigrati.”

“Mogao sam riskirati u suboti i natjerati ga da igra protiv Crystal Palacea, ali nisam tako glup. Ponavljam da je situacija vrlo teška, moram donijeti najbolju odluku, ali zasigurno da sutra ne bih riskirao ukoliko se odlučim za Moratu.”

[su_bonus]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!