NaslovnicaVijestiAntonio Conte otkrio na kojoj poziciji će igrati Ross Barkley

Antonio Conte otkrio na kojoj poziciji će igrati Ross Barkley

Trener Chelseaja Antonio Conte vjeruje kako novo pojačanje Ross Barkley može izboriti mjesto u engleskoj reprezentaciji za predstojeće Svjetsko prvenstvo ukoliko se u potpunosti oporavi fizički.

 Conte otkrio gdje će igrati Barkley

Mladi veznjak je stigao na Stamford Bridge iz Evertona prošlog tjedna za oko 17 miliona eura, a ono što mnoge brine je njegovo fizičko stanje, s obzirom da je propustio prvi dio ove sezone zbog povrede.

On se nedavno vratio treninzima i kroz koji tjedan će moći igrati u dresu novog kluba. Njegov novi trener Antonio Conte smatra kako Barkley ima sposobnost da igra na skoro svim pozicijama u veznom redu, pa čak i na poziciji ‘desetke’.

“Riječ je o vrlo talentiranom igraču. Prije teške povrede bio je član reprezentacije. Mislim da ima pet mjeseci da dokaže kako zaslužuje poziv za nastup na Svjetskom prvenstvu. Nadam se da će uspjeti, jer to znači da će igrati dobro za nas”, rekao je Conte na press konferenciji.

“Prije svega, moramo ga dovesti u najbolje moguće fizičko stanje. Mislim da može igrati na sredini terena u slučaju kad igramo sa tri veznjaka, ili na poziciji ‘desetke’ kad igramo u formaciji 3-4-3. Barkley je također kreativan igrač, ovo je dobro pojačanje za klub.”

[su_no1forfootball]

Talijanski stručnjak, međutim, priznaje kako se Barkley možda neće odmah uklopiti u novu okolinu, te da će se na to fokusirati na treninzima: “Mislim da ima kvalitet da postiže više golova nego što je navikao. Moj prioritet je da uvjerim igrača da radi za tim. Ukoliko možete raditi za tim, onda će vas tim učiniti boljim. Sretni smo što ga imamo u našoj ekipi.”

Chelsea je trenutno na trećoj poziciji u Premier ligi sa 46 osvojenih bodova nakon 22 odigrana kola. Ispred njih sa jednim bodom više nalazi se Manchester United, dok je Manchester City vodeći sa 62 osvojena boda. ‘Plavci’ će ovog vikenda u okviru 23. kola na svom terenu dočekati osmoplasirani Leicester City.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!