NaslovnicaVijestiANTONIO CONTE PRIZNAO: Evo na koja tri igrača ne računa sljedeće sezone!

ANTONIO CONTE PRIZNAO: Evo na koja tri igrača ne računa sljedeće sezone!

Trener Intera Antonio Conte priznao je kako tri zvijezde mogu napustiti klub ovog ljeta jer na njih ne računa sljedeće sezone, a u pitanju su Mauro Icardi, Radja Nainggolan i Ivan Perišić.

Conte potvrdio odlazak Icardija

Talijanski stručnjak je potvrdio kako njih trojica nemaju budućnost na Guiseppe Meazi, te da mogu tražiti nove klubove. Tako se završava dugogodišnja saga o budućnosti Icardija, koji se dugo povezivao sa odlaskom iz kluba.

26-godišnji napadač nije otputovao sa ostatkom tima na predsezonsku turneju u Aziji. Conte je rekao: “Situacija je vrlo jasna, Icardi više nije u Interovim planovima. To je stvarnost.”

On je također dodao kako Ivan Perišić možda neće biti pogodan za njegovu taktiku nakon poraza protiv Manchester Uniteda (1-0) na prijateljskoj utakmici. Hrvatski reprezentativac je na tom susretu u igru ušao u drugom poluvremenu, te je igrao na poziciji napadača.

Nakon utakmice Conte je izjavio: “Radimo, ali ne dobijam pozitivne odgovore. Mislim da Perišić nije prigodan za poziciju na kojoj mi je potreban, tako da je vrh napada jedino mjesto gdje može igrati.”

Radja Nainggolan će također najvjerovatnije napustiti klub i, unatoč tome što navodno želi povratak u bivši klub Romu, na stolu ima samo ponude dva kineska kluba, a u pitanju su Dalian Yifang i Shanghai Shenhua, izvještava Calciomercato.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!