NaslovnicaVijestiAntonio Conte sprema ponudu od 115 miliona eura za dvije zvijezde Juventusa

Antonio Conte sprema ponudu od 115 miliona eura za dvije zvijezde Juventusa

Uprkos osvajanju Premier lige prošle sezone, Chelsea je za sada imao vrlo tiho ljeto. Dok su pojedini njihovi rivali već doveli zvijezde u svoje timove, čini se da ‘Plavcima’ baš i ne ide dobro na tom polju.

Antonio Conte sprema ponudu od 115 miliona eura

Antonio Conte je navodno zbog malo novca za transfere prošlog tjedna želio otići iz kluba, ali se sada situacija smirila. Iako engleski mediji pišu da je njegov klub blizu dovođenja Romelua Lukakua, izgleda da se Conte želi usredotočiti na pojačanje obrane.

Kako navodi Goal, talijanski stručnjak je poručio čelnicima Chelseaja da dovedu dva vrhunska defanzivca iz Juventusa, Alexa Sandra i Leonarda Bonuccija.

‘Plavci’ su već nudili 60 miliona eura za Sandra, ali je ta ponuda odbijena. Međutim, klub sa Stamford Bridgea neće odustati, te već sprema ponudu od oko 70 miliona eura.

Uprkos svim tim novcima, ‘Stara dama’ ne namjerava prodati prvotimca, te mu je prema pisanju medija iz Italije već ponudila novi poboljšani ugovor do 2022. godine.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Ipak, prvak Italije bi možda mogao pustiti svog drugog defanzivca, Leonarda Bonuccija, s obzirom da je on već ušao u svoje tridesete godine.

Također se vjeruje da Bonucci nije u najboljim odnosima sa trenerom Massimilianom Allegrijem, te ne bi imao ništa protiv treniranja pod vodstvom bivšeg trenera Antonija Contea.

Uprava Chelseaja je za ova dva igrača spremila visokih 115 miliona eura, a hoće li Juventus prihvatiti ponudu ostaje da vidimo u narednih par dana.

[su_bonus][su_no1forfootball]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!