NaslovnicaVijestiAntonio Conte u Tottenham dovodi tri igrača iz Serije A!

Antonio Conte u Tottenham dovodi tri igrača iz Serije A!

Broj igrača koji se povezuju sa Tottenhamom stalno se povećava, a Antonio Conte sada ima na meti tri igrača Torina koje želi dovesti u klub.

Antonio Conte u Tottenham

Sport Witness je istaknuo izvješće talijanskog Tuttosporta, u koje su identificirana trojica igrača koji igraju u Seriji A koje Conte želi dovesti u London.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Branič Wilfried Songo je na popisu nakon impresivne sezone do danas, sa 12 nastupa u svim natjcanjima.

Ovaj 20-godišnjak je napredovao iz Torina U19, a nedavno se probio i u seniorsku momčad Obale Bjelokosti, zaradivši svoja prva dva nastupa u prijateljskim utakmicama protiv Burkine Faso i Gane.

Songo je ove sezone igrao isključivo kao desno krilo, ali jednako je vješt u igranju bilo na poziciji beka ili braniča.

Gleison Bremer je također na popisu nakon što je ove sezone redovito nastupao za Torino i bio kapetan u pobjedama 1-0 i 3-0 nad Sassuolom i Sampdorijom. No, Brazilova je budućnost pod sumnjom, jer mu ugovor istječe u lipnju 2023.

Andrea Belotti bi bio pojačanje napadačkim opcijama Tottenhama, ali još se nije vratio na teren ove sezone nakon što je gotovo mjesec dana isključen zbog ozljede stopala.

Rekord 27-godišnjaka je impresivan, jer je postigao 107 golova u 237 nastupa za Torino.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!