NaslovnicaVijestiAntonio Conte: On voli Chelsea, ali bi mogao otići do kraja mjeseca

Antonio Conte: On voli Chelsea, ali bi mogao otići do kraja mjeseca

Trener Chelseaja Antonio Conte otkrio je da bi Asmir Begović mogao napustiti klub ovog mjeseca, unatoč tome što se osjeća dobro na Stamford Bridgeu.

Asmir Begović napušta Chelsea

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u London je stigao u ljeto 2015. godine, te je odigrao mnogo više utakmica nego što je očekivao zahvaljujući povredama i suspenzijama Thibauta Courtoisa, ali ove sezone to nije slučaj.

29-godišnjak još nema nijedan nastup u Premier ligi, a odigrao je samo pet utakmica u domaćim kup takmičenjima. Posljednji put je branio jučer, kada je Chelsea slavio protiv Brentforda u četvrtoj rundi FA Kupa. Conteov je bez problema pobijedio rezultatom 4-0, zahvaljujući golovima Williana, Pedra, Branislava Ivanovića i Michyja Batshuayija.

Govoreći nakon utakmice, talijanski stručnjak je otkrio da su u Chelseaju spremni pustiti Begovića da ode do kraja prelaznog roka.

“Begovićeva situacija je ista kao kod Branislava Ivanovića. Još tri dana su ostala do kraja prelaznog roka. Asmir je jako važan igrač za mene, sjajan golman. Međutim, spremni smo pustiti ga da ode u tim gdje bi više igrao. On voli Chelsea, svoje suigrače, klub. Mislim da imamo dobar odnos. Što se mene tiče, njegov odlazak neće biti problem.”

‘Plavci’ su postigli 47 golova i primili samo 15 u 22 ligaške utakmice ove sezone, te su trenutno vodeći sa 55 bodova, čak osam više od drugoplasiranog Arsenala.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!