NaslovnicaVijestiAntonio Rudiger zamalo uvjerio zvijezdu Real Madrida da na ljeto potpiše za...

Antonio Rudiger zamalo uvjerio zvijezdu Real Madrida da na ljeto potpiše za Chelsea!

Antonio Rudiger je bezuspješno pokušao uvjeriti Davida Alabu da potpiše za Chelsea prije Real Madrida prošlog ljeta, prema zapanjujućim izvješćima.

Antonio Rudiger zamalo

Alabin ugovor s Bayernom Münchenom istekao je na kraju prošle sezone i završio je senzacionalan besplatni transfer na Santiago Bernabeu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

29-godišnji austrijski branič, koji može igrati u veznom redu, potpisao je unosan ugovor i trenutno zarađuje 359.000 funti tjedno u Madridu.

Alaba je bio povezivan sa Manchester Cityjem, PSG-om i Chelseajem prije potpisa za Real Madrid.

Prema Daily Telegraphu, Rudiger je pokušao uvjeriti bivšu zviejzdu Bayerna da pređe na Stamford Bridge.

Međutim, 28-godišnji njemački branič potencijalno bi se mogao sastati sa Alabom u Madridu sljedeće sezone usred neizvjesnosti oko njegove budućnosti.

Rudigeru istječe ugovor na kraju sezone i bio je jako povezan sa Madridom, zajedno sa interesom PSG-a i Bayerna.

Pregovori o novom ugvoru sa Chelseajem nisu uznapredoval i Rudiger od siječnja ima pravo razgovarati sa drugim klubovima izvan Engleske.

Telegraph prenosi kako igrači Madrida vjeruju da će Rudiger na ljeto završiti besplatan transfer u Los Blancose.

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!