NaslovnicaVijestiANTONIO VALENCIA ODLAZI NA KRAJU SEZONE: Evo tko će biti novi kapetan...

ANTONIO VALENCIA ODLAZI NA KRAJU SEZONE: Evo tko će biti novi kapetan Manchester Uniteda!

Antonio Valencia odlazi na kraju sezone! Evo tko će biti novi kapetan Manchester Uniteda! Antonio Valencia je u Manchester Unitedu 10 godina, ali čini se da su njegovi dani u klubu odbrojani.

ANTONIO VALENCIA ODLAZI

United je mogao produžiti ugovor 33-godišnjaka, ali je ta opcija istekla u petak navečer.

Osim ako Crveni đavoli ne donesu iznenađujuću odluku da predaju ekvadorskom igraču novi ugovor od sada pa do ljeta, morat će da traže novog kapetana.

Ole Gunnar Solskajer je na novinarskoj konferenciji u petak upitan o budućnosti Valencije, a Norvežanin je priznao da je mala vjerojatnoća da će i dalje biti u klubu na početku 2019/20 sezone.

“Još uvijek nije 100% spreman, još uvijek radi na tome kako bi se vratio u formu i imao je fantastičnu kariejru u Manchester Unitedu i Engleskoj”, rekao je Solskjaer.

“On je jedan od osvajača Premier lige koji je ostao u svlačionici, ali trenutno nisam siguran hoće li se Manchester United i Antonio složiti oko novog ugovora.”

“Znači, ovisi hoće li se vratiti na teren i sljedećih nekoliko mjeseci, ali je kapetan, veliki sluga kluba. Nadam se da ga mogu dovesti na tereni i pokazati što on može uraditi.”

Dakle, ako Valencia ode, tko će biti novi kapetan kluba?

Ima mnogo kandidata. David de Gea? Ander Herrera? Juan Mata?

No, prema The Sunu, čast će ići Paul Pogbi.

Izvjestili su da Solskjaer vidi Pogbu kao sljedećeg kapetana Manchester uniteda nakon što je impresioniran njegovim vještinama vođenja tima.

To je izvanredan preokret za Francuza nakon što mu je Jose Mourinho ranije ove sezone oduzeo tu ulogu.

Mourinho je to i sam potvrdio – iako nije objasnio razmišljanje iza svoje odluke.

“Ne. Jedina istina je da sam donio odluku da Paul Pogba više ne bude drugi kapetan”, rekao je Mourinho u rujnu.

“Ali nema nikakvih posljedica, nema nikakvih problema. Ista osoba koja je odlučila da Paul više nije drugi kapetan je ista osoba koja je odlučaila da je Paul drugi kapetan – ja,” rekao je Mourinho.

“Ja sam menadžer koji može donijeti ove odluke. Samo odluku koju ne moram objašnjavati.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!