NaslovnicaVijestiAntony na meti je kritika engleske javnosti zbog sramotnih gestikulacija prema igračima...

Antony na meti je kritika engleske javnosti zbog sramotnih gestikulacija prema igračima drugoligaša

Mladi igrač Manchester Uniteda Antony izložen je kritikama od strane engleske javnosti zbog kontroverznog gestikuliranja tijekom slavlja teško izborenog prolaska protiv drugoligaša Coventryja u FA Kupu. Manchester United je pobijedio Coventry tek nakon izvođenja penala, a eliminaciju u produžecima spasila je VAR tehnologija poništavajući gol člana Championshipa u 121. minuti.

Nakon izvođenja penala rezultat je bio 4:2, a kontroverzni gest Antonyja dogodio se nakon što je Hojlund pogodio posljednji penal i odveo United u finale. Antony je tada protrčao ispred igrača Coventryja i gestikulirao prema njima i njihovim navijačima, stavljajući ruku na svoje uho kao da želi reći: “Da vas sada čujem”.

To je razbjesnilo sve u Engleskoj, čak i navijače Uniteda, a javno ga je kritizirao bivši igrač Coventryja i irski reprezentativac Clinton Morrison.

“Mora se koncentrirati na sebe jer bi sljedeće sezone mogao igrati u Championshipu…” Morrison je upozorio Antonyja.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!