NaslovnicaVijestiApel Mauricija Pochettina navijačima Chelseaja: Imajte povjerenja, budite uz nas

Apel Mauricija Pochettina navijačima Chelseaja: Imajte povjerenja, budite uz nas

Argentinski stručnjak na klupi Chelseaja Mauricio Pochettino, izrazio je potrebu da uputi apel navijačima Plavaca nakon lošeg početka nove sezone. Londonski klub ostvario je pet pobjeda u prvih 12 utakmica u svim natjecanjima, no nakon subotnjeg poraza od Brentforda na Stamford Bridgeu rezultatom 0:2, navijači su izviždali igrače.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako je Chelsea trenutno 11. na tabeli u Premierhispu, Pochettino je odlučio zamoliti navijače za povjerenje.

“Moraju biti uz nas. Znam da je teško obuzdati osjećaje i to je normalno. Navijači žele pobjedu, frustrirani su i pokazuju emocije, ali poruka njima je da vjeruju, da pokažu povjerenje u nas, to je proces povjerenja i vjerovanja”, rekao je Pochettino.

Poraz od Brentforda treći je ovosezonski poraz Chelseaja na Stamford Bridgeu u Premiershipu, čime je momčad nastavila niz od četiri utakmice bez pobjede na domaćem terenu. Prošlu sezonu su završili na 12. mjestu, a Pochettino je doveden na ljeto da pokuša popraviti rezultate.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!