NaslovnicaVijestiPFA: Ko će naslijediti Salaha? Apsurd među nominiranim za najboljeg mladog igrača...

PFA: Ko će naslijediti Salaha? Apsurd među nominiranim za najboljeg mladog igrača Premier lige!

Udruženje profesionalnih nogometaša u Engleskoj (PFA) objavila je imena šest igrača, između kojih će izabrati najboljeg igrača sezone u Premier ligi. Mohamed Salah neće braniti nagradu, jer se njegovo ime nije našlo među kandidatima.

Udruženje profesionalnih nogometaša u Engleskoj (PFA) danas je objavilo imena šest kandidata, među kojima će biti odabran najbolji igrač engleske Premier lige u sezoni 2018/19.

U BARCELONI ODLUČILI: U ljetnom prelaznom roku dovode zvijezdu Evertona!

Prošle godine ovu je nagradu osvojila Liverpoolova zvijezda Mohammed Salah, koji se iznenađujuće nije našao među nominiranim na ovogodišnjem izboru, što je čudno ako uzmemo u obzir nominaciju njegovog klupskog kolege Sadio Manea.

Raheem Sterling, Sergio Aguero i Bernardo Silva iz Manchester Cityja, njegovi suigrači Virgil van Dijk i Sadio Mane te Eden Hazard iz Chelseaja natjecat će se za ovu prestižnu nagradu.

Raheem Sterling i Bernardo Silva iz Cityja, David Brooks iz Bournemoutha, Trent Alexander-Arnold iz Liverpoola, Marcus Rashford iz Manchester Uniteda i Declan Rice iz West Ham Uniteda nominirani su za najboljeg mladog igrača sezone.

Javnost u Engleskoj je negodovala nominacijom Sterlinga i Silve za najboljeg mladog igrača koji su već napunil 24. godine te su tako šest godina stariji od npr. Declan Ricea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!