NaslovnicaVijestiApsurd nad apsurdima: Nogometaš iz Bundeslige tužio rođenu mamu, razlog je bizaran

Apsurd nad apsurdima: Nogometaš iz Bundeslige tužio rođenu mamu, razlog je bizaran

Danny da Costa, nogometaš njemačkog prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta, od svoje majke zatražio je šest dresova iz njegove mladosti, odnosno iz samih početaka njegove karijere. Čak je podnio tužbu, što javnost u Njemačkoj ne pamti.

Pomalo neobičan proces odvijat će se na sudu u Kolnu, u kojem nogometaš Eintrachta iz Frankfurta Danny da Costa vodi proces u kojem je optužio svoju majku! Dvadesetšestogodišnjak zahtijeva od majke dresove is voje mladosti, a prije nego što je stigao u Frnakfurt ovaj nogometaš je prvo igrao za Bayer Leverkusen, a potom za Ingolstadt.

NAVIJAČI IZGLASALI: Evo tko je najpodcjenjeniji igrač u ligama petice!

Riječ je o šest dresova za koje igračeva majka tvrdi da su bili poklon od njezinog sina.

Danny da Costa, nogometaš koji je bivši mladi reprezentativac Njemačke reprezentacije, također je nedavno podigao prašinu u Njemačkoj jer je javno otkriveno da je alergičan na travu, što je također veliki apsurd.

Desni bočni je izgleda pretplaćen na čudne događaje sa kojima je u zadnje vrijeme često na naslovnici medija u Njemačkoj, ali zbog odličnih igara koje pruža u zadnje vrijeme u Frankfurtu, navijači mu to ne zamjeraju.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!