NaslovnicaVijestiArapi ne odustaju: Sprema se nova ofanziva na United, klub žele vratiti...

Arapi ne odustaju: Sprema se nova ofanziva na United, klub žele vratiti na stare staze slave!

Ako ste mislili da su klubovi kojima upravljaju bogataši iz Katara i UAE sretni, koliko onda sreće ima Manchester Uniteda jer ga pod svoju vlast želi dovesti saudijska kraljevska obitelj?

PAUL POGBA RAZOČARAO

Američka obitelj Glazer ima zaista mnogo sreće. Udio u klubu koji je manji od milijardu eura (navodno 790 milijuna eura) danas vrijedi barem tri puta, ako ne i više. Pogotovo što se na tržištu pojavio izuzetno bogat kupac.

EUROPSKI GIGANTI ŽELE MBAPPEA: Rasprodaju momčad kako bi skupili 380 milijuna eura za 20-godišnjaka!

Mohammed Bin Salman je princ iz saudijske kraljevske obitelji koji je zainteresiran za kupnju poznatog engleskog kluba. Jasno, Bin Salman je multimilijarder i važan kotačić jedne od najbogatijih obitelji na svijetu. Sport je samo jedna (manje važna, ne beznačajna) aktivnost saudijske kraljevske obitelji.

Saudijci su, kako su u više navrata izvijestili engleski mediji, već pokušali kupiti Manchester United, ali njihova prva ponuda nije uvjerila obitelj Glazer. Glazeri do sada nisu imali namjeru prodati klub, ali pritisak na njih raste. Klub godinama luta u ćorsokaku, izgubio je kontakt s elitom europskog nogometa, igrači su skeptični kao i navijači, pa čak i sponzori.

To je s toga promijenilo mnogo okolnosti. Jedan član obitelji Glazer čak je razmatrao prodaju svog udjela, što se na kraju nije obistinilo. No to ne znači da to neće učiniti u budućnosti.

Bin Salman suočava se s teškim zadatkom uvjeravanja Amerikanaca. Najlakše će biti s novcem.Navodno bi za kupovinu trebao da izdvoji čak tri milijarde eura!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!