NaslovnicaVijestiArbeloa: Modrić i Kovačić su me uvjerili da potpišem za West Ham

Arbeloa: Modrić i Kovačić su me uvjerili da potpišem za West Ham

Jedno od najvećih pojačanja West Hama u minulom prijelaznom roku svakako je Alvaro Arbeloa koji je iz Real Madrida došao kao slobodan igrač pred sam kraj prijelaznog roka. Sa londondskim klubom, španjolski nogometaš je potpisao jednogodišnji ugovor. U razgovoru za klupsku televiziju, Španjolac je otkrio ko ga je nagovorio da prijeđe u londondski klub, te je iznio svoje prve utiske.

arbeloa2

“Prije nego li sam se odlučio na dolazak u West Ham, dugo sam pričao s Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem koji su mi rekli sve najbolje o Slavenu Biliću i u tom sam trenutku shvatio da želim raditi s tim čovjekom. Uvjeren sam da od njega mogu naučiti puno toga. Bilić je želio da krenem trenirati s momčadi što prije”, rekao je 33-godišnji Španjolac.

Arbeloa je rekao da uživa u Londonu, novi stadion West Hama ga je posebno oduševio.

“Uživam ovdje, Stadion je prekrasan, izgleda predivno. Veselim se što ću igrati u tom ambijentu. Sretan sam što sam se vratio u Englesku. Prije Reala igrao sam tri sezone u Liverpoolu i bez dvojbe držim kako je Premiership san svakog nogometaša. Presretan sam što ću igrati za sjajnog trenera u odličnom klubu bogate povijesti i tradicije”, rekao je Arbeloa.

lvaro Arbeloa je karijeru počeo u madridskom Realu, a tamo je igrao od 2004. do 2006. godine, zatim prelazi u Deportivo, a nakon godinu dana potpisuje i za Liverpool. Za klub sa Anfielda odigrao je jednu sezonu, a potom je uslijedio povratak u glavni grad Španjolske i ‘kraljevski’ klub. Nakon sedam sezona (od 2009. godine), sada se priključuje West Hamu. Također, prošao je sve selekcije španjolske reprezentacije. Može da se pohvali osvajanjem Lige prvaka dva puta, Svjetskog klupskog prvenstva, UEFA Superkupa, Primere dva puta, dva puta Kupa kralja i jednom Superkup Španjolske.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!