NaslovnicaVijestiArbeloa objavio vijest koja će obradovati navijače Real Madrida

Arbeloa objavio vijest koja će obradovati navijače Real Madrida

Defanzivac Real Madrida Alvaro Arbeloa je nakon utakmice i teško izborenih bodova protiv Las Palmasa u nedjelju priznao da se njegovo vrijeme na Santiago Bernabeuu polako bliži kraju.

alvaro arbeloa

Defanzivac je utakmic una Kanarskim otocima počeo od prve minute, što je prava rijetkost ove sezone za njega, a tim Zinedinea Zidanea na kraju je stigao do dramatične pobjede kada je Casemiro postigao gol u samom finišu utakmice, nakon što su par minuta ranije domaćini izjednačili u 87. minuti.

33-godišnji Arbeloa je upisao samo četiri nastupa u La Ligi za “kraljevski klub” ove sezone, te priznaje da očekuje odlazak iz kluba na kraju sezone, kada mu ističe ugovor.

“Svjestan sam da mi je ostalo još malo vremena ovdje”, rekao je Arbeloa nakon jučerašnje pobjede.

“Sada mi preostaje još nekoliko potencijalnih utakmica da odigram i treniram puno ovih dana. Ovo je situacija koja je morala jednom doći, a zahvaljujem se treneru što mi je dao priliku da igram.”

Španjolac je stigao u Real Madrid kao 18-godišnjak i uspio je ispuniti svoj san i zaigrati za jedan od najvećih klubova na svijetu. Ukupno je skupio 235 nastupa za Los Blancose, ali ove sezone je u vrlo lošoj formi, te ne dobija toliko prilika koliko je dobijao nekoliko prethodnih sezona.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!