NaslovnicaVijestiArbeloa: Svjestan sam da ću uskoro napustiti Real Madrid

Arbeloa: Svjestan sam da ću uskoro napustiti Real Madrid

Svjestan sam da ću uskoro napustiti Real Madrid. 33-godišnjak rijetko počinje utakmice u prvoj postavi, ali u nedelju mu je Zinedine Zidane dao priliku dok se igrač Real Madrida priprema da napusti Kraljevski klub kada mu istekne ugovor u junu.

Svjestan sam da ću uskoro napustiti Real Madrid

Branič Real Madrida, Alvaro Arbeloa je priznao da njegovo vrijeme na Santiago Bernabeu dolazi kraju, nakon što je učestvovao u pobjedi nad Las Palmasom u gostima, rezultatom od 2-1.

Pružena mu je prilika koju u zadnje vrijeme rijetko dobija, počeo je u prvom sastavu na Kanarskim otocima, gdje je Zinedine Zidane-ova ekipa osigurala dramatičnu pobjedu, nakon što su domaćini izjednačili u 87. minuti, Casemiro je spasio Madriđane i u 89. minuti postiže pogodak za pobjedu.

33-godišnjak je odigrao samo četiri utakmice u Ligi za Real Madrid ove sezone, a priznaje da očekuje da će napustiti glavni grad španije kada njegov trenutni ugovor istekne.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Svjestan sam da imam još vrlo malo vremena ovdje”, rekao je Arbeloa novinarima.

“Sada imam još samo nekoliko utakmica i treniram mnogo, čak i kada imam slobodnog vremena. To je situacija koja je morala doći i želim se ovom prilikom zahvaliti treneru što mi je dao priliku da igram.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!