NaslovnicaVijestiArber Hoxha mijenja reprezentaciju i nastupit će protiv Hrvatske na Europskom prvenstvu?

Arber Hoxha mijenja reprezentaciju i nastupit će protiv Hrvatske na Europskom prvenstvu?

25-godišnji krilni napadač Dinama Arber Hoxha dobio je poziv u reprezentaciju Albanije za prijateljske utakmice protiv Čilea i Švedske koje će se odigrati tijekom sljedeće reprezentativne stanke. Ovo je za Hoxhu potpuno novo iskustvo. Rođen je u njemačkom Heidelbergu a do sada je imao tri nastupa za drugu reprezentaciju – Kosovo.

Međutim, budući da je za kosovsku reprezentaciju igrao samo u prijateljskim utakmicama, još uvijek ima mogućnost igranja za drugu reprezentaciju. Sada je odlučio iskoristiti tu mogućnost i donijeti konačnu odluku o tome za koju će reprezentaciju nastupati. Veliki motiv za njega je i činjenica da se Albanija plasirala na Europsko prvenstvo.

Albanija se nalazi u istoj skupini s Hrvatskom, što znači da će igrač Dinama imati priliku igrati protiv reprezentacije države u kojoj igra klupski nogomet. Osim Albanije i Hrvatske, u istoj skupini su i Španjolska te Italija. Utakmica između Albanije i Hrvatske održat će se 19. lipnja u Hamburgu, a bit će to drugo kolo skupine.

Ovog zimskog prijelaznog roka, Hoxha je prešao u Dinamo iz Slaven Belupa. Prvak Hrvatske je Slavenu platio odštetu od milijun eura, uz dodatak od 15% od sljedećeg transfera. Također, Dinamo se odrekao postotka budućeg transfera koji je prvotno bio namijenjen Mateju Šakoti, bivšem igraču Dinama koji trenutno nastupa za Slaven.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!