NaslovnicaVijestiArda Turan odlazi u Englesku: Na instagramu slučajno otkrio svoju sljedeću destinaciju

Arda Turan odlazi u Englesku: Na instagramu slučajno otkrio svoju sljedeću destinaciju

U vrijeme pametnih telefona i društvenih medija gotovo je nemoguće izaći ispred vaših ulaznih vrata bez da netko katalogizira ono što radiš svakog dana. Dakle, nogometaš Barcelone koji se slobodno šeta gradom, mogao bi privući mnogo pozornosti.

Arda Turan odlazi

Svi imamo tog neugodnog prijatelja koji će stalno stati i gledati gdje da se slika, tako da može dosađivati svakome na Instagramu ili Snapchatu.

Naime, Arda Turan je očito muškarac koji voli da snima fotografije i postavlja na svoj račun na Instagramu, gdje su navijači vidjeli da je navodno otkrio svoj novi klub.

Turan će vjerojatno napustiti Barcelonu u siječnju, a njegova slika u Londonu je dovela do toga da ga ljudi povežu sa Arsenalom.

[su_watch_live_football]

30-godišnjak i njegov agent su se kretali oko Knigthbridgea, dok je njegov tim remizirao protiv Celte Vigo, rezultat koji Real Madridu vratio šansu da se vrati u borbu za naslov, dok i oni nisu ispustili bodove.

https://www.instagram.com/p/BcMt4wuD0DK/

Međutim, nije baš kao da će navijačima Barcelone biti iznenađenje ako Turan ode sa Nou Campa.

Njegov agent Ahmet Bulut nedavno je izjavio: “Trentno nije jasno kamo će otići, ali odlazi iz Barcelone u siječnju. Razgovaramo sa tri ili četiri momčadi iz Španjolske, Italije i Engleske.”

“Nema kontakta sa Galatasarayem, nakon 15 dana donijet ćemo konačnu odluku. Postoje dvije mogućnosti, bit će prodan ili posuđen.”

[su_no1forfootball]

Turan je već dugo povezivan sa odlaskom u Arsenal i mogao bi se smatrati kao kratkotrajnom zamjenom za Mesut Ozila, ako bi Nijemac otišao u siječnju, ali bi bio pristojna rezerva za njega ukoliko Ozil ostane.

Arda Turan je turski nogometaš i reprezentativac. U reprezentaciji je debitirao 2006. U Barcelonu je stigao 2015. godine za 34 milijuna eura, plus dodaci u iznosu od 7 milijuna. Turan je za Barcelonu debitirao protiv Espanyola u prvoj utakmici Kupa Kralja, koja se završila sa 4-1 u Barcinu korist. Svoj prvi meč u La Ligi za Barcelonu je odigrao 9. siječnja 2016. godine, 17 utakmica sezone kod kuće protiv Granade, koju su tada pobijedili sa 4-0, a Turan je asistirao za prvi gol Messiju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!