NaslovnicaVijestiARGENTINAC DAO ZELENO SVJETLO: Barcelona u siječnju dovodi pojačanje od 110 milijuna...

ARGENTINAC DAO ZELENO SVJETLO: Barcelona u siječnju dovodi pojačanje od 110 milijuna eura!

Argentinac dao zeleno svjetlo. Barcelona šalje ponudu od 110 milijuna eura za Francuza! Unatoč tome što je ovog ljeta već napravila niz dobrih kupovina na transfer tržištu, Barcelona izgleda da ne usporava u svojim pokušajima da pojača momčad na područjima koja nisu popunili pravim igračima od odlaska veliko Andres Inieste.

ARGENTINAC DAO ZELENO

Igrači poput Lengleta, Arturo Vidala, Arthur Mela i Malcoma su završili transfere na Nou Camp ovog ljeta i izgleda da klub ima svoje oči uprte ka još nekoliko potencijalnih pojačanja.

Kao što Don Balon navodi, španjolski divovi žele Manchester Unitedovu zvijezdu Paul Pogbu, te su spremni napraviti ponudu od 110 milijuna eura.

Izvješće također govori da je Lionel Messi osobno dao zeleno svjetlo za pokretanje ponude za Pogbu i da će Argentinac biti sretan što će biti u istom timu kao i zvijezda Crvenih vragova.

[su_bet365_koeficijenti]

Pogba bi bio izvrsno pojačanje za Barcelonu, sa svojim herojskim nastupima na Svjetskom prvenstvu sa Francuskom ovog ljeta, gdje je pokazao zašto je jedan od najboljih na svijetu.

Zvijezda Crvenih vragova, koja je postigla treći gol u pobjedi Francuske od 4-2 protiv Hrvatske u finalu Svjetskogp rvenstva, igrao je odlično svaku utakmicu, možda se nije isticao, ali statistika govori sve.

[su_bet365_100bonus]

Unatoč tome on nije uspio impresionirati u Manchester Unitedu od svog prelaska iz Juventusa 2016. godine, Pogba još uvijek definitivno ima sve što je potrebno za igranje u Barceloni i nakon što nije upsio preći tamo na ljeto, izgleda da mu se smiješi prelazak u siječnju.

Sada ostaje samo da se vidi hoće li Barcelona poslušati Messija i napraviti svoj transfer za Francuza u siječnju i da li je United spreman prihvatiti 110 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!