NaslovnicaVijestiMessi nakon remija protiv Bilbaoa izgubio živce: Argentinac poslije meča napao glavnog...

Messi nakon remija protiv Bilbaoa izgubio živce: Argentinac poslije meča napao glavnog arbitra! (VIDEO)

Barcelona je jučer ponovo izgubila bodove u La ligi i to na domaćem terenu, a izgleda da i Messi polako gubi živce iako je o nekoj rezultatskoj krizi još uvijek prerano govoriti.

U prošlom kolu u kojem je Barcelona poražena od Leganesa, Messi je nakon utakmice prišao do glavnog arbitra i izrazio nezadovoljstvo nekim odlukama koje su direktno uticale na prvi poraz Blaugrane u prvenstvu.

U subotu su nogometaši Barcelone ponovno izgubili bodove, remiziravši sa Atleticom iz Bilbaoa, a pogodkom u posljednjim minutaima utakmice na Camp Nouu od drugog uzastopnog poraza ih je spasio Munir El Haddadi.

>> VELIKO OTKRIĆE: Šokirat ćete se kada OTKRIJETE zbog čega je Ronaldo napustio Real!

Nakon završetka utakmice, Messi je otišao do glavno arbitra meča te protestovao zbog nedosuđenog kornera za Barcelonu gdje se lopta nakon njegovog udarca odbila od gostujućeg nogometaša. Sudac je pokazao na gol aut a tu odluku Messi nije zaboravio. “Trudim se najbolje”, kazao je sudac između ostalog Messiju, koji se nikako nije mogao pomiriti sa novim kiksom.

[su_bet365_app]

Messi se, između ostalog, žalio da se to uvijek događa na utakmicama Barcelone, a na upozorenja suca se nije obazirao. “Da li mi prijetiš?” pitao je Messi, Jaime Latrea, koji je nakon toga Argentincu pokazao žuti karton. Da kazna ne bi bila još gora, Messi može zahvaliti Barceloninu delegatu, Carols Navalu, koji je na neki način spriječio slavnog Argentinca da napravi još veći incident.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!