NaslovnicaVijestiVELIKO OTKRIĆE: Šokirat ćete se kada OTKRIJETE zbog čega je Ronaldo napustio...

VELIKO OTKRIĆE: Šokirat ćete se kada OTKRIJETE zbog čega je Ronaldo napustio Real!

Velika reportaža španjolskog časopisa El Munda podigla je mnogo prašine, kako u Španiji tako i u cijelom nogometnom svijetu. Navodno je otkriven pravi razlog zbog kojeg je Ronaldo napustio Real.

Nekoliko tjedana, novinari najpoznatijeg španjolskog lista prikupljali su svjedočenja i dokaze, a danas su i zvanično objavili rezultate istrage o tome zbog čega je Cristiano Ronaldo zaista napustio Real. El Mundo navodi da su neslaganja oko utaje poreza i nedostatak podrške od kluba samo jedan od razloga, ali nipošto glavni razlog odlaska. Ronaldo je bio razočaran oko dvije stvari.

>> ŽELI IGRATI POD VODSTVOM KLOPPA: Liverpool vodeći u utrci za dovođenje zvijezde Arsenala!

Prema svjedočenju, Ronaldo je istaknuo dvije stvari. „Ne znam što učiniti da me klub među legendama kluba uvrsti iznad Alfredo di Stefana”, govorio je on, kad god je Real odao priznanje pokojoj argentinskoj legendi. Ronaldo je također bio bijesan s obzirom na činjenicu da je zarađivao puno manje nego Messi i Neymar. „Ne mogu shvatiti kako to kmogu dozvoliti. Osvojio sam zadnje dvije Zlatne lopte.. Ne radi se o novcu, radi se o statusu. U klubu me ne poštuju”, naglasio je on.

[su_bet365_100_bonus]

El Mundo je došao i do riječi Zinedine Zidanea. „Pomozi te mi, učinite nešto, Ronaldo priča o samo dvije stvari: Di Stefano i plaća. Cijelo vrijeme čak u svlačionici ne govori ništa drugo, čak i prije nego što je finale Lige prvaka započelo pričao je o tome.”  Zidane se žalio vodstvu tima ali njegove želje nisu ispunili. Ubrzo nakon toga, Zidane je senzacionalno napustio klub, a nedugo za njim je otišao i Ronaldo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!