NaslovnicaVijestiŽELI IGRATI POD VODSTVOM KLOPPA: Liverpool vodeći u utrci za dovođenje zvijezde...

ŽELI IGRATI POD VODSTVOM KLOPPA: Liverpool vodeći u utrci za dovođenje zvijezde Arsenala!

Prema pisanju engleskih medija, Liverpool će i u zimskom prelaznom roku pokušati dovesti jednu od najvećih zvijezdi Arsenala Aarona Ramseya, kojeg su pokušali dovesti i prošlog ljeta.

Klopp želi dovesti Ramseya

Navodno, novi trener ‘Topnika’ Unai Emery odlučio je prekinuti pregovore oko njegovog produženja ugovora, te je za očekivati kako će Velšanin već u januaru napustiti Emirates, s obzirom da mu trenutni ugovor sa londonskim klubom ističe na kraju ove sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

Engleske novine The Mirror izvještavaju kako je Jurgen Klopp prošlog ljeta pokušao nagovoriti 27-godišnjaka na dolazak u Liverpool prošlog ljeta, ali do transfera nije došlo. Ipak, ‘Redsi’ će se ponovo vratiti po njega i u zimskom prelaznom roku, kada će Ramsey navodno prihvatiti njihovu ponudu, s obzirom da želi igrati pod vodstvom njemačkog stručnjaka.

Međutim, unatoč svim ovim špekulacijama, Unai Emery je priznao kako vjeruje da će Ramsey ostati fokusiran. Rekao je: “Ne mislim da će ova situacija utjecati na njegove nastupe. Želim ponuditi njemu i ostatku tima stabilnost, tako da ostanu fokusirani samo na utakmice. Pričao sam s njim o ovome tokom predsezone, a sada je situacija ista.”

Aaron Ramsey je u Arsenal stigao sa samo 17 godina davne 2008. godine iz Cardiffa za 6,5 miliona eura. Otkako je debitovao u dresu ‘Topnika’ 13. augusta iste godine protiv Twentea u Ligi prvaka, on je ukupno za klub odigrao 339 utakmica, postigao 59 golova i podijelio isto toliko asistencija. Tokom proteklih deset godina tri puta je osvajao FA Kup, te dva puta FA Community Shield. Unatoč lošem startu sezone, kada su ih u prva dva kola Premier lige savladali Manchester City i Chelsea, Arsenal je slavio u čak sedam uzastopnih utakmica, te se nalazi na petom mjestu u Premier ligi sa 15 osvojenih bodova, četiri manje od vodećeg Manchester Cityja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!