NaslovnicaVijestiArgentinska zvijezda povrijeđena tokom prevrtanja timskog autobusa

Argentinska zvijezda povrijeđena tokom prevrtanja timskog autobusa

Argentinska zvijezda povrijeđena tokom prevrtanja timskog autobusa. Patricio Toranzo i Diego Mendoza su zadobili povrede kada se autobus tima Huracan prevrnuo pred utakmicu Copa Libertadores protiv Caracasa.

Argentinska zvijezda povrijeđena tokom prevrtanja timskog autobusa

Od bivšeg argentinskog reprezentativca Patricio Toranzo se očekuje povratak na teren unatoč tome što će mu amputirati dio nožnih prstiju.

Toranzo i Diego Mendoza, koji je gol postigao u nadoknadi vremena kako bi Huracanu obezbjedio grupnu fazu, bili su liječeni poslije nesreće, kada je ekipa putovala na aerodrom, dan nakon utakmice protiv Caracasa.

Trener fitnesa, Pablo Santella je također zadobio neke manje povrede.

[su_bet_at_home_1]

“Toranzo ima četiri prsta koji su djelimično amputirani,” potvrdio je izvor blizak igraču.

2669022

2668992

“On i dalje može igrati, njegov palac je uredu, jer se tu postavlja većina težine njegovog tijela. Moramo čekati da rana zaraste. To će trajati između tri ili četiri tjedna, prsti na nogama bi mogli biti kraći.”

Problem koji je nastao u autobusu se odnosi na kočnice koje nisu radile, i ako se zvaničnici nisu još oglasili po tom pitanju.

“Najvažnija stvar koju treba reći je da su svi igrači dobro. Bilo je strašno, ali svi su dobro”, objasnio je predsjednik kluba Alejandro Nadur.

2669002

2668972

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!