NaslovnicaVijestiArjen Robben dobio priliku da se vrati iz mirovine u 36 godini!

Arjen Robben dobio priliku da se vrati iz mirovine u 36 godini!

Arjenu Robbenu je u 36 godini života pružena zapanjujuća šnasa da izađe iz mirovine.

Arjen Robben dobio

Bivša zvijezda Chelseaja i Bayerna prošlog je ljeta završio svoju karijeru nakon 19 godina.

No, brazilski klub Botafogo je pristupio nizozemskom krilu da vidi mogu li ga vratiti iz mirovine za jednu posljednju sezonu.

Šef kluba Ricardo Rotenberg otkrio je kako je igrač bio zadovoljan ponudom.

“Robben je moj idol, mislim da je sjajan igrač. Uvijek postoji rizik da nećete raditi ništa dugo vremena, ali sam i dalje u kontaktu sa njim. Bio je zadovoljan mojom ponudom”, rekao je Rotenberg.

“Znamo da će mu biti teško jer dugo nije igrao i negdje drugo može zaraditi četiri puta više.”

“Ali sada zna za Botafogovo zanimanje”, dodao je.

Robben je priznao da ga noge svrbe i da će to sigurno uvijek biti tako.

“Naravno, još uvijek me svrbi u nogama, to će vjerojatno uvijek tako ostati. Možda bi se volio još malo igrati. S vremena na vrijeme još uvijek imam takav osjećaj”, objasnio je.

Robben je uživao u svom vremenu provedenom u Nizozemskoj, Engleskoj, Španjolskoj i Njemačkoj, osvojivši 12 ligaških naslova tijekom svoje karijere pune trofeja.

Igrao je za PSV, Chelsea i Real Madrid, iako je svoj najbolji nogomet igrao u Bayernu, gdje je proveo 10 sjajnih sezona prije nego što se povukao iz igre.

Hoće li Robben završiti svoju mirovinu i vratiti se sportu?

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!