NaslovnicaVijestiArjen Robben: Oni su najbolji tim u Europi u ovom trenutku!

Arjen Robben: Oni su najbolji tim u Europi u ovom trenutku!

Krilni igrač Bayern Munchena Arjen Robben otkrio je kako smatra da je Manchester City trenutno najbolji tim u Europi.

Robben imenovao najbolji europski tim

34-godišnjak je igrao pod vodstvom trenutnog trenera ‘Građana’ Pepa Guardiole u periodu od 2013. do 2016. godine, te za to vrijeme osvojio tri puta titulu prvaka Bundeslige, te dva puta DFB-Pokal.

Njegov tim se trenutno nalazi na prvom mjestu u Bundesligi, te ima čak 19 bodova prednosti nakon samo 23 odigrana kola. Ipak, uprkos dominaciji koju Bavarci imaju u Njemačkoj, Robben smatra kako je Manchester City trenutno najmoćniji tim Europe.

U izjavi za Sportbuzzer, Nizozemac je rekao: “Stvarno je nevjerovatno ono što je Pep Guardiola učinio u Manchester Cityju. Poznajem ga vrlo dobro i uživao sam radeći s njim. On je sjajan trener, to možete vidjeti i sada.”

Međutim, Robben također dodaje da je sva ta dominacija beznačajna ukoliko tim ne osvoji trofej: “U usporedbi s posljednjih nekoliko godina, postali su još jači. Mnogi kažu kako je City najbolji u Europi, to je možda i istina, ali se ne računa u februaru/veljači, već na kraju sezone, kada držite trofej u rukama.”

[su_no1forfootball]

Unatoč izjavi Arjena Robbena, njegov suigrač na James Rodriguez, koji je u klubu na posudbi iz Real Madrida, mišljenja je kako je njegov novi klub favorit za osvajanje Lige prvaka ove sezone. On je u intervjuu za njemačke medije rekao: “Bayern je favorit za osvajanje Lige prvaka. Imamo super tim sa vrhunskim igračima. Zašto ne bismo osvojili Ligu prvaka?”

I Bayern i Manchester City su stigli do osmine finala takmičenja, a ‘Građani’ su već odigrali prvu utakmicu prošlog utorka, kada su savladali Basel na gostovanju visokim rezultatom od čak 4-0. S druge strane, Bavarci će sutra na Allianz Areni ugostiti Bešiktaš. Sutra je također na rasporedu i daleko zanimljiviji duel između Chelseaja i Barcelone, dok će u srijedu igrati Sevilla i Manchester United, te Shakhtar Donetsk i Roma.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!