NaslovnicaVijestiArsenal vrlo blizu dovođenja zvijezde PSG-a u besplatnom transferu ovog ljeta!

Arsenal vrlo blizu dovođenja zvijezde PSG-a u besplatnom transferu ovog ljeta!

U normalnim okolnostima je rijetko vidjeti kako Arsenal troši velike novce na transfere, pa je uvijek izgledalo kao da bi Mikel Arteta trebao malo poboljšati tu statistiku.

Arsenal vrlo blizu

Većina vijesti oko Arsenala govori o igračima koji odbijaju smanjiti plaću, tako da to sugerira da neće biti mnogo novca dostupnog za Artetu.

To znači da bi besplatni transferi i posudbe mogli biti na redu za Arsenal, a Daily Mail je izvijestdio da je jedan dogovor vrlo blizu.

Izvještavaju da je Arsenal bio snažno povezan sa PSG-ovim Layvina Kurzawom u siječnju, a izvješće iz Francuske sada sugerira da je dogovoren petogodišnji ugovor sa 28-godišnjim lijevim bekom.

Kažu da je PSG pokušao produžiti ugovor, ali nije uspio, a vjeruje se da je i Arsenal vrlo blizu da to i službeno potvrde.

Izgledalo je da će Kieran Tierney dugoročno odgovarati na lijevom boku, ali niz ozljeda ometalo ga je ove sezone, tako da će imati konkurenciju iz Francuske na njegovoj poziciji sljedeće sezone.

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!