NaslovnicaVijestiARSENAL I CITY SE BORE ZA REAL MADRIDA: Zinedine Zidane ga spreman...

ARSENAL I CITY SE BORE ZA REAL MADRIDA: Zinedine Zidane ga spreman pustiti za 70 milijuna eura!

Otprilike smo dva mjeseca udaljeni od otvaranja prijelaznog roka, ali to nije zaustavilo razne izvještaje i glasine koje povezuju igrače sa transferima.

ARSENAL I CITY

Dosegli smo točku u sezoni u kojoj se igra razumna količina utakmica, pa ako se netko muči za minutažom, možda će početi razmišljati o prisiljavanju transfera u siječnju u pokušaju češćeg igranja – to bi moglo biti osobito istinito u godini Europskog prvenstva.

Igrači znaju da vjerojatno neće dobiti međunarodni poziv ako ne igraju u svojim klubovima, a Španjolska već ima toliko veznjaka koji se natječu za poziciju, tako da sjedenje na klupi nikom neće privući pažnju.

To bi moglo biti razlog zašto su City i Arsenal povezani sa igračem Real Madrida Iscom. Engleski mediji sugeriraju da su obje momčadi zainteresirane za njega, a Real bi ga mogao prodati za oko 70 milijuna eura.

Moguće je da bi obje momčadi imale veće potrebe na ljeto, a ne na zimu, ali to ne znači da ga neće potpisati i pustiti da se navikne jednu polusezonu kako bi bio spreman za sljedeću.

Počinje izgledati da bi ovo mogla biti posljednja sezone David Silve u Manchesteru, pa bi Isco mogao biti savršena zamjena. Isco igra na tako elegantan način, nalik Silvi, gdje je u stanju preskočiti teren i kontrolirati igru.

Arsenal možda ima sličnog igrača u Mesut Ozilu, ali  sve o njegovoj situaciji govori kako će on otići ove sezone. Isco je očito sjajan igrač koji bi mogao poboljšati obje momčadi, ali dok ne budemo vidjeli konkretnije glasine, teško je reći hoće li ovo imati pomaka u bilo kojem trenutku.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!