NaslovnicaVijestiArsenal dobio transfer budžet od 300 milijuna eura za pet novih pojačanja!...

Arsenal dobio transfer budžet od 300 milijuna eura za pet novih pojačanja! Jedno su doveli, dva su na putu za London!

Arsenal je navodno spreman potrošiti 250 milijuna funti (oko 300 milijuna eura) na najmanje pet novih pojačanja ovog ljeta, jer navodno započinje velika obnova momčadi Mikela Artete.

Arsenal dobio transfer

Kao rezultat najniže pozicije u ligi u posljednjih 25 godina – bez europskog nogometa koji bi se trebao igrati sljedeće sezone – obitelj Kroenke želi potrošiti četvrt milijarde funti na transfere svoje momčadi, piše portal 90min.

Topnici su željeli ponovo potpisati Martina Odegaarda na drugu godinu posudbe, ali Real Madrid sada planira zadržati norveškog internacionalca.

Arteta i Edu žele poboljšati momčad sa kreativnim veznjakom Jamesom Maddisonom.

Navodi se kako Topnici spremaju ponudu koju će poslati Leicesteru za Maddisona i spremni su ga učiniti najplaćenijim igračem u klubu.

Gary Lineker koji navija za Leicester, pozvao je veznjaka da odbije prelazak u Arsenal ovog ljeta.

U međuvremenu je Arsenal tijekom vikenda dovršio svoje prvo pojačanje, nakon što su najavili dogovor od 8 milijuna funti za Nuna Tavaresa iz Benfice.

Topnici su također na rubu dovršetka transfera za veznjaka Anderlechta Lokongua od 17 milijuna funti, kao i Lyonovog Aouara za 25 milijuna.

Inače, Granit Xhaka se treba pridružiti Romi, dok je Arsenal otvoren i za ponude za Lucasa Torreiru, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Atletico Madridu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!