NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Arsenal doveo još jedno pojačanje iz Dortmunda, Iniesta otkrio da...

TRANSFER GLASINE: Arsenal doveo još jedno pojačanje iz Dortmunda, Iniesta otkrio da su ga željeli iz Madrida, Chelsea želi igrača Reala

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Arsenal je vrlo blizu potpisivanju Sokratis Papastathopoulosa iz Borussia Dortmunda. Kko prenose mediji u Njemačkoj, Topnici su u razgovorima sa klubom iz Bundeslige pokazali zanimanje za potpisivanjem drugog igrača iz Dortmunda u gotovo pet mjeseci, nakon što se Pierre-Emerick Aubameyang pridružio klubu za klubski rekord u zimskom transferu roku u siječnju.

>> Mourinhu se ovo neće svidjeti: Gareth Bale ima jedan uslov za dolazak u Manchester United!

Andres Iniesta tvrdio je da je Real Madrid bio zainteresiran da ga potpiše tokom nekoliko sezona tijekom njegove karijere u Barceloni. 34-godišnjak je prešao u japansku ekipu Vissela Kobea nakon trofejnog razdoblja u Barci, iako je priznao da su bilo vremena kada je Madrid istraživao mogućnost da ga odvede na Bernabeu, što je on odbio jer je rekao da je Barca jedini klub za koji može igrati.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Chelsea se pridružio Manchester Unitedu i Bayern Munchenu u interesu za krilnog napadača Real Madrida Gareth Balea, izjavio je Express. Reprezentativac Walesa je nagovijestio da bi mogao napustiti klub ovog ljeta te je izazvao veliki interes za njegov potpis. United je vodeći u potjeri za njegovim uslugama, ali će se suočiti s konkurencijom rivala iz Premier lige za bivšeg igrača Tottenhama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!