NaslovnicaVijestiArsenal doveo pojačanje, iako su im sopstveni skauti govorili da to ne...

Arsenal doveo pojačanje, iako su im sopstveni skauti govorili da to ne rade: Na kraju su se pokajali!

Arsenal je potpisao Shkodrana Mustafija, iako im je jedan od najvažnijih ljudi u klubu rekao da to ne rade.

Francis Cagigao, koji je zaslužan za potpise Cesca Fabregasa, Hector Bellerina, Robin van Persieja i Gabriel Martinellija, je šef internacionalnog skauting tima na Emiratesu i sudjeluje u procesu donošenja odluka o transferima u Arsenalu više od dva desetljeća.

Ali bilo je vremena u kojima je nejgov vrlo cijenjeni glas bio zanemaren. Najznačajnije u potpisivanju Mustafija.

Arsene Wenger je bio otvoren za dovođenje Mustafija na temelju podataka, što znači da je Shkodran potpisan na temelju uvjerljive statistike.

Ali Cagigaov odjel nije bio voljan preporučiti njemačkog internacionalca na temelju onoga što su vidjeli. Njegovo vrijeme u Arsenalu bilo je prepuno grešaka i on je prilično zlostavljan lik među navijačima.

Drugi upečatljiv primjer gdje je klub pogriješio bio je potpisivanje Lucasa Pereza.

Agent je pitao Cagigaoa hoće li Arsenal biti zainteresiran za potpisivanje tadašnjeg napadača Deportivo La Corune, na što je on navodno odgovorio: “Nema šanse. On je igrač za ekipu koja se nalazi na sredini terena”.

Međutim, s obzirom da su čelnici Arsenala očajnički željeli pojačanje u posljednjoj minuti, Perez je potpisan protiv Cagigaovih želja.

Cagigao je, međutim, snažno sudjelovao u potpisivanju Williama Salibe, koji je trenutno na posudbi u Saint-Etienneu. Predviđen je da se bori sa Mustafijem za mjesto u prvoj postavi sljedeće sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!