NaslovnicaVijestiArsenal dovodi tri nova pojačanja do kraja mjeseca

Arsenal dovodi tri nova pojačanja do kraja mjeseca

Arsenal dovodi tri nova pojačanja do kraja mjeseca. Klub sa Emiratesa je u potrazi za tri nova pojačanja pred zatvaranje prelaznog roka. Topnici su napravili jedan dodatak svojoj ekipi do sad, a to je Mohamed Elneeny koji je stigao iz Basela za 7 miliona funti.

Arsenal dovodi tri nova pojačanja

Međutim, još tri igrača su mogla stići na Emirates stadion prije završetka januarskog prelaznog roka.

U izvještaju na Daily Mirror se navodi da su Topnici poslali novu ponudu za Leicesterovog lijevog beka Ben Chilwella.

Ponuda od 3 miliona funti je odbijena prošlog ljeta, ali Arsene Wenger je zadržao svoj interes i želi da se dogovor ostvari ovog mjeseca.

19-godišnjak je visoko ocijenjen na King Power stadionu, a također privlači pažnju Liverpoola i oba Manchestera, nakon impresivnih nastupa na pozajmici u Huddersfieldu.

[su_bet365_live_koeficijenti][su_bet365_tennis_live_stream][/su_bet365_live_koeficijenti]

Leicester je spreman ponuditi Chilwellu poboljšani ugovor, jer žele da ga zadrže u svojim redovima.

Ali, Wenger smatra da će Englez biti jedan od najboljih u bliskoj budućnosti i želi da osigura njegov potpis, i ako već imaju Nacho Monreala i Kieran Gibbsa na raspolaganju.

U međuvremenu, Arsenal je blizu potpisivanja nigerijskog omladinca Kelechi Nwakalija i Samuel Chekwueze i njihovi transfer bi mogli zvanično biti potvrđeni do kraja naredne sedmice.

Sporazum je već postignut za igrače i Topnici sada samo čekaju radnu dozvolu i vize.

Veznjak Nwakali (17) i 16-godišnji krilni igrač Chukwueze su impresionirali za Nigeriju U17 na Svjetskom prvenstvu za mlade.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!